Paypal and Mastercards are accepted

Politica de confidenţialitate



Polica de confidentialitate.

Aceasta sectiune descrie modul in care informatiile dumneavoastra personale sunt colectate si utilizate de catre CDBS.

CDBS se obliga sa pastreze confidentialitatea informatiilor cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-lui, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Aceste date vor fi colectate si prelucrate in scopul furnizarii de bunuri si servicii, ca urmare a comenzilor primite si in scopul trimiterii de mesaje si de e-mail-uri publicitare, fara nici un fel de obligatii din partea dumneavoastra.

Atunci când vă înregistraţi şi accepţi aceasta Declaratie de confidentialitate sunteţi de acord asupra datelor colectate, comunicate şi utilizate aşa cum este subliniat de mai jos. 

 

Ce informatii colectam

CDBS colecteaza informatii de la dumneavoastra in momentul in care va inregistrati pe site, cand plasati o comanda, va abonati la newsletter, raspundeti unui sondaj de opinie sau completati un formular.

Atunci cand plasati o comanda sau va inregistrati pe site-ul nostrum vi se poate cere, dupa caz, sa introduceti: numele complet, adresa de email, telefon, adresa completa. Puteti naviga pe site-ul CDBS fara a va inregistra, in mod anonim.

In anumite circumstante putem cere cateva informatii financiare suplimentare pentru a vă putea taxa pentru utilizarea de către dvs. a serviciilor noastre asa cum este descris în Politica noastră de Taxe. 

Dacă alegeţi să cumparati sau să vindeti pe site-ul, vom colecta informaţii despre dvs. relative la comportamentul de cumparare si vanzare. Noi colectăm, de asemenea, comentariile altor utilizatori despre dumneavoastra în zona feedback-ul nostru. 

 

Utilizarea datelor

Noi folosim informaţiile dumneavoastra pentru următoarele scopuri generale: produse şi servicii oferite, facturare, identificare şi autentificare, îmbunătăţirea serviciilor, contact, cercetare, raportare, pentru a rezolva disputele, pentru a oferi asistenţă pentru clienţi, a rezolva probleme şi pentru a aplica Termenii şi condiţiile noastre şi politicile.Uneori, putem analiza datele mai multor utilizatori pentru a identifica problemele sau a rezolva disputele, si in particular putem examina informatiile dumneavostra pentru a identifica utilizatorii care folosesc mai multe nume de utilizator sau pseudonime. 

Sunteti de acord ca putem folosi informatiile personale identificabile despre dumneavoastră pentru a îmbunătăţi serviciile noastre de marketing şi eforturile de promovare, pentru a analiza utilizarea site-ului, a imbunatati continutul nostru si ofertele de produse, şi personaliza conţinutul site-ului, layout, şi servicii.  

Sunteţi de acord ca putem folosi informaţiile dvs. pentru a va contacta si furniza informaţii in cazurile in care direcţionate către interesele dvs., cum ar fi: notificari administrative, oferte de produse, şi de comunicaţii relevante pentru utilizarea de către dvs. a site-ului. Prin acceptarea Termenilor & Condiţiilor şi a Politicii de confidenţialitate, vă exprimaţi acordul expres pentru a primi aceste informaţii. 

 

Dezvăluirea informaţiilor dvs.

CDBS nu va vinde sau închiria informaţiile dvs. personale către terţe părţi în scopuri de marketing, fără acordul dumneavoastră explicit. Cu toate acestea, urmatoarele randuri descriu unele dintre modurile in care putem dezvălui informaţiile dvs. de identificare personală. Numele de utilizator este afişat pe parcursul site-ul si este, prin urmare, la dispoziţia publicului. Toate activităţile dvs. pe site vor putea fi identificate dupa numele dumneavoastră de utilizator. Alte persoane pot vedea elementele pe care le-ati cumpărat în trecut, evaluarea şi feedback-ul dvs., comentariile asociate, postari pe site, şi aşa mai departe.

Nu putem garanta că toate comunicaţiile cu CDBS şi alte informaţii de identificare personală nu vor fi niciodată dezvăluite în moduri care nu sunt altfel descrise in aceasta politica de confidentialitate. De exemplu, tertele parti pot intercepta sau accesa ilegal transmisiuni sau comunicatii private, sau utilizatorii pot abuza sau folosi inadecvat informatiile dumneavoastra pe care le colecteaza din site. Prin urmare, desi folosim practici standard in industrie pentru a vă proteja confidenţialitatea, noi nu promitem, şi nu ar trebui să va asteptati, că informaţiile dvs. de identificare personală sau de comunicaţii cu CDBS vor ramane intotdeauna private. 

 

Servicii legate de Anunturi

Vă vom trimite un e-mail bun venit / confirmare atunci când vă înscrieţi pentru serviciile noastre. Primirea acestui e-mail este necesară pentru utilizarea serviciilor noastre. 

Vă vom trimite anunturi strict legate de servicii legate in ocazii rare, atunci când este necesar să se facă acest lucru. De exemplu, dacă serviciul nostru este temporar suspendat pentru întreţinere, am putea trimite un e-mail. 

 

Forumul 

Dacă forum-ul de pe acest site, ar trebui să fie conştienţi de faptul că orice informaţii personale de identificare pe care le trimiteţi acolo pot fi citite, colectate sau utilizate de către alţi, şi ar putea fi folosite pentru a trimite mesaje nesolicitate. Noi nu suntem responsabili pentru informaţii de identificare personală pe care alegeţi să le prezentati în acest forum. 

 

Editarea şi ştergerea informaţiilor despre cont 

Puteţi modifica informaţiile dvs. Pentru contul CDBS (cu excepţia numelui de utilizator), în orice moment. Vă putem trimite anumite comunicări referitoare la serviciul CDBS, cum ar fi anunţuri de servicii şi mesaje administrative, care sunt considerate parte din contul dvs. CDBS. Aveţi posibilitatea să ştergeţi contul dvs. CDBS în orice moment, din pagina contului dvs., cu toate acestea, vă rugăm să reţineţi că informaţiile dvs. de identificare, de facturare şi de contact pot să rămână în evidenţele CDBS pentru o anumită perioadă. 

 

Securitatea

Accesul la informatiile dumneavoastra personale este permis exclusive angajatilor CDBS si acelor terti care necesita aceste informatii pentru administrarea, optimizarea si imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

CDBS ia toate masurile de siguranta si securitate pentru a proteja confidentialitatea datelor Dumneavoastra, prin mecanisme fizice, electronice si procedurale de protectie, dar nu poate garanta integritatea datelor cu caracter personal si nu poate elimina complet eventuale riscuri.

 

Modificări la această Politică de confidenţialitate

Dacă ne vom hotărî să schimbăm politica noastră de confidenţialitate, vom posta aceste modificări la această declaraţie de confidenţialitate, pagina de start, şi în alte locuri pe care noi le consideram adecvate, astfel incat sa puteti fi conştient de informaţiile pe care le colectăm, cum le folosim, şi în ce circumstanţe le facem publice. Ne rezervam dreptul de a modifica această declaraţie de confidenţialitate în orice moment, deci vă rugăm să o revizuiti în mod frecvent. Dacă vom face modificări semnificative ale acestei politici, vă vom notifica aici, prin e-mail, sau prin intermediul unui anunţ pe pagina noastră. 

 

Întrebări

Dacă aveţi întrebări sau sugestii ne puteti contacta la contact@cdbs.biz


Polica de confidentialitate.

Aceasta sectiune descrie modul in care informatiile dumneavoastra personale sunt colectate si utilizate de catre CDBS.

CDBS se obliga sa pastreze confidentialitatea informatiilor cu caracter personal furnizate de dumneavoastra prin intermediul site-lui, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice. Aceste date vor fi colectate si prelucrate in scopul furnizarii de bunuri si servicii, ca urmare a comenzilor primite si in scopul trimiterii de mesaje si de e-mail-uri publicitare, fara nici un fel de obligatii din partea dumneavoastra.

Atunci când vă înregistraţi şi accepţi aceasta Declaratie de confidentialitate sunteţi de acord asupra datelor colectate, comunicate şi utilizate aşa cum este subliniat de mai jos. 

 

Ce informatii colectam

CDBS colecteaza informatii de la dumneavoastra in momentul in care va inregistrati pe site, cand plasati o comanda, va abonati la newsletter, raspundeti unui sondaj de opinie sau completati un formular.

Atunci cand plasati o comanda sau va inregistrati pe site-ul nostrum vi se poate cere, dupa caz, sa introduceti: numele complet, adresa de email, telefon, adresa completa. Puteti naviga pe site-ul CDBS fara a va inregistra, in mod anonim.

In anumite circumstante putem cere cateva informatii financiare suplimentare pentru a vă putea taxa pentru utilizarea de către dvs. a serviciilor noastre asa cum este descris în Politica noastră de Taxe. 

Dacă alegeţi să cumparati sau să vindeti pe site-ul, vom colecta informaţii despre dvs. relative la comportamentul de cumparare si vanzare. Noi colectăm, de asemenea, comentariile altor utilizatori despre dumneavoastra în zona feedback-ul nostru. 

 

Utilizarea datelor

Noi folosim informaţiile dumneavoastra pentru următoarele scopuri generale: produse şi servicii oferite, facturare, identificare şi autentificare, îmbunătăţirea serviciilor, contact, cercetare, raportare, pentru a rezolva disputele, pentru a oferi asistenţă pentru clienţi, a rezolva probleme şi pentru a aplica Termenii şi condiţiile noastre şi politicile.Uneori, putem analiza datele mai multor utilizatori pentru a identifica problemele sau a rezolva disputele, si in particular putem examina informatiile dumneavostra pentru a identifica utilizatorii care folosesc mai multe nume de utilizator sau pseudonime. 

Sunteti de acord ca putem folosi informatiile personale identificabile despre dumneavoastră pentru a îmbunătăţi serviciile noastre de marketing şi eforturile de promovare, pentru a analiza utilizarea site-ului, a imbunatati continutul nostru si ofertele de produse, şi personaliza conţinutul site-ului, layout, şi servicii.  

Sunteţi de acord ca putem folosi informaţiile dvs. pentru a va contacta si furniza informaţii in cazurile in care direcţionate către interesele dvs., cum ar fi: notificari administrative, oferte de produse, şi de comunicaţii relevante pentru utilizarea de către dvs. a site-ului. Prin acceptarea Termenilor & Condiţiilor şi a Politicii de confidenţialitate, vă exprimaţi acordul expres pentru a primi aceste informaţii. 

 

Dezvăluirea informaţiilor dvs.

CDBS nu va vinde sau închiria informaţiile dvs. personale către terţe părţi în scopuri de marketing, fără acordul dumneavoastră explicit. Cu toate acestea, urmatoarele randuri descriu unele dintre modurile in care putem dezvălui informaţiile dvs. de identificare personală. Numele de utilizator este afişat pe parcursul site-ul si este, prin urmare, la dispoziţia publicului. Toate activităţile dvs. pe site vor putea fi identificate dupa numele dumneavoastră de utilizator. Alte persoane pot vedea elementele pe care le-ati cumpărat în trecut, evaluarea şi feedback-ul dvs., comentariile asociate, postari pe site, şi aşa mai departe.

Nu putem garanta că toate comunicaţiile cu CDBS şi alte informaţii de identificare personală nu vor fi niciodată dezvăluite în moduri care nu sunt altfel descrise in aceasta politica de confidentialitate. De exemplu, tertele parti pot intercepta sau accesa ilegal transmisiuni sau comunicatii private, sau utilizatorii pot abuza sau folosi inadecvat informatiile dumneavoastra pe care le colecteaza din site. Prin urmare, desi folosim practici standard in industrie pentru a vă proteja confidenţialitatea, noi nu promitem, şi nu ar trebui să va asteptati, că informaţiile dvs. de identificare personală sau de comunicaţii cu CDBS vor ramane intotdeauna private. 

 

Servicii legate de Anunturi

Vă vom trimite un e-mail bun venit / confirmare atunci când vă înscrieţi pentru serviciile noastre. Primirea acestui e-mail este necesară pentru utilizarea serviciilor noastre. 

Vă vom trimite anunturi strict legate de servicii legate in ocazii rare, atunci când este necesar să se facă acest lucru. De exemplu, dacă serviciul nostru este temporar suspendat pentru întreţinere, am putea trimite un e-mail. 

 

Forumul 

Dacă forum-ul de pe acest site, ar trebui să fie conştienţi de faptul că orice informaţii personale de identificare pe care le trimiteţi acolo pot fi citite, colectate sau utilizate de către alţi, şi ar putea fi folosite pentru a trimite mesaje nesolicitate. Noi nu suntem responsabili pentru informaţii de identificare personală pe care alegeţi să le prezentati în acest forum. 

 

Editarea şi ştergerea informaţiilor despre cont 

Puteţi modifica informaţiile dvs. Pentru contul CDBS (cu excepţia numelui de utilizator), în orice moment. Vă putem trimite anumite comunicări referitoare la serviciul CDBS, cum ar fi anunţuri de servicii şi mesaje administrative, care sunt considerate parte din contul dvs. CDBS. Aveţi posibilitatea să ştergeţi contul dvs. CDBS în orice moment, din pagina contului dvs., cu toate acestea, vă rugăm să reţineţi că informaţiile dvs. de identificare, de facturare şi de contact pot să rămână în evidenţele CDBS pentru o anumită perioadă. 

 

Securitatea

Accesul la informatiile dumneavoastra personale este permis exclusive angajatilor CDBS si acelor terti care necesita aceste informatii pentru administrarea, optimizarea si imbunatatirea calitatii serviciilor oferite.

CDBS ia toate masurile de siguranta si securitate pentru a proteja confidentialitatea datelor Dumneavoastra, prin mecanisme fizice, electronice si procedurale de protectie, dar nu poate garanta integritatea datelor cu caracter personal si nu poate elimina complet eventuale riscuri.

 

Modificări la această Politică de confidenţialitate

Dacă ne vom hotărî să schimbăm politica noastră de confidenţialitate, vom posta aceste modificări la această declaraţie de confidenţialitate, pagina de start, şi în alte locuri pe care noi le consideram adecvate, astfel incat sa puteti fi conştient de informaţiile pe care le colectăm, cum le folosim, şi în ce circumstanţe le facem publice. Ne rezervam dreptul de a modifica această declaraţie de confidenţialitate în orice moment, deci vă rugăm să o revizuiti în mod frecvent. Dacă vom face modificări semnificative ale acestei politici, vă vom notifica aici, prin e-mail, sau prin intermediul unui anunţ pe pagina noastră. 

 

Întrebări

Dacă aveţi întrebări sau sugestii ne puteti contacta la contact@cdbs.biz

-->